Comosøen – Gletchersøen i Lombardiet

I forbindelse med sommerferien i Milano i 2010, slog vi et smut forbi Comosøen, som kun ligger 85 km fra byen. Man bør uden tvivl unde sig selv mindst en dag ved Comosøen. Hvis man ikke er bil selv, kører der tog derop fra Milano. Comosøen er et paradis for både lokale, motionister og turister.

Comosøen er Italiens tredjestørste sø. Den er gletcherskabt og ligger i Lombardiet. Der løber stadig gletchervand fra Alperne ned i søen.
Vores formål med søen var først og fremmeste motion! Vi havde taget racercyklerne og løbeskoene med. Der er rigtig gode – men dog lidt stejle – bjerge at cykle i omkring søen. Samtidig er der rigtig gode løberuter, hvor man både kan få testet bakke-benene og set smukke gamle italienske bygninger undervejs.

Vi var der i september, og det var rigtig varmt. Vi kørte i bil derop, og der var noget trafik undervejs, så vi kunne ikke bare suse lige igennem. Efter motionen kørte vi rundt ved søen og kiggede på de lokale og de små byer undervejs. Helt ned til søen ligger Bellagio, som eftersigende skulle være en af Italiens smukkeste byer – bedøm selv.

 

Reklamer

,

  1. Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: