Lefkas

Lefkas ligger i Grækenland og er en af De Ioniske Øer
Flyvetid: Det tager ca. 3.5 time
Den største by hedder Nidri
Øen er forbundet med Grækenlands fastland på nordsiden
Fra Lefkas kan du sejle ud til Onassis ø Skorpios

 

 
I sommeren 1998 var jeg på min første charterferie – turen gik til Lefkas (eller Lefkada) som ligger ved Grækelands fastlands vestkyst. Turen var købt via Apollo, som arrangerede det hele ganske fint.

Mit hotel lå 1 km fra Nidri-by, som bestod af turistbutikker, restauranter, en smuk marine og selvfølgelig strand – dog ikke sandstrand. Vi var et smut i en anden by Lefkada by og den var bestemt spændende. Her er mange turister, men også mange lokale.

Øen er ret grøn og frodig – samtidig er vejene rigtig gode, så man kan nemt tage en scooter- eller biltur rundt. Vi tog en bustur op langs bjergene og der var rigtig flot. Der er rig mulighed for bådture og vi tog da også nogle enkelte – blandt andet ud til en grotte hvor man kunne springe i havet direkte fra båden. Der går også bådture ud, hvor man blandt andre ting ser den meget kendte Onassis ø Skorpios.

Lefkas er forbundet til fastlandet på nordspidsen med en bro. Så hvis man har muligheden, kan man også udforske fastlandet undervejs på ferien.

Lefkas er en meget hyggelig lille ø. Her er ikke specielt meget at lave, men hvis man søger varme, Grækenland, totalt afslapning og frisk havluft, er Lefkas oplagt.

Reklamer

,

  1. Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: