Cape Cod, Massachusetts

Cape Cod er det østligste punkt i Massachusett
De lokale kalder Cape Cod The Cape
Cape Cod ligger ca. 400 km fra Manhattan
Der bor ca. 220,000 mennesker
Turismen er stor, og et sommerhus her er eftertragtet

I sommeren 2007 var jeg inviteret på forlænget weekend i en New Yorkers sommerhus i Cape Cod. Huset lå på en bakke og havde den mest fantastiske udsigt over havet. Vi var der 3 dage, inden turen gik videre til Newport, Rhode Island. Turen bød på rigtig amerikansk barbecue, sejlture, lange løbeture, baseball, minigolf, gåture og krabber ved havet. Vi kørte i bil fra Manhattan, og da det var midt i sommerperioden, var der rigtig mange biler, og turen tog en del timer.

Aktiviteter

Vores værtinde har en båd liggende ved vandet lige foran sit sommerhus, og selvfølgelig skulle vi alle ud at sejle. Derudover nåede vi at surfe, spille minigolf,  bruge en eftermiddag i en baseball batting cage (FABELAGTIGT!), gå ture i skoven og løbe 30 km på en decideret løbesti gennem en skov. Cape Cod indbyder til aktiviteter. Ligesom i resten af USA er det nærmest nødvendigt med en bil, for at komme rundt.

Cape Cod er lig med krabber. Man SKAL spise krabber nede ved havet. Desværre er der rigtig meget junk og friture indblandt over langt det meste. Men man kan sagtens finde lækre fiskehandlere (og grille selv) og gode restauranter. Men styr uden om junken, det er for ulækkert.

Reklamer

,

  1. Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: