Las Vegas

USAs flagLas Vegas ligger i ørkenstaten Nevada
Der bor ca. 37 mio. mennesker i Las Vegas
Las Vegas er kendte for casioner, shows, kæmpe hoteller og centrum for en masse konferencer
Kendt for: Casioner, outlets, shopping, fest og farver
Flyvetid: ca. 14 t. (mellemlanding) 

 

Syndens by. I Las Vegas er alt tilladt.
Man kører i ørkenen, og pludselig dukker det ene neonskilt efter det andet op – sammen med pile mod de mange designer-outlets. Las Vegas ligger midt i ingenting og indeholder alting. Las Vegas er så meget mere speciel og så meget mere anderledes end noget andet sted i USA. Las Vegas sover aldrig, her er altid fest.

Jeg var i Las Vegas i forbindelse med et road trip i 2008. Vi havde to overnatninger, og det var efter min mening tilstrækkeligt. Hvis man har råd og mod til at spille, vil man sikkert sagtens kunne bruge mere tid i byen. Jeg var der i april, hvor temperaturen var meget høj og sammen med luftfugtigheden, gjorde det feriens løbeture rimelig hårde.

The Strip

Casionerne ligger på The Strip, hvor også de store hoteller og shoppingcentre ligger. Det er på The Strip alting foregår. Gaden som også hedder Las Vegas Boulevard er ca. 7 km lang, og selvfølgelig kan man gå vejen, men egentlig bør man tage turen op og ned ad gaden i en limo.
Mange af casionerne har temaer – bl.a. New York med frihedsgudinden, Paris med Eiffeltårnet og Egypten med pyramider. Alting er overvældende på The Strip. Pigernes kjoler er kortere. Mændes tegnebøger er tykkere. Drinksene er større. Maden er fænomenal.

Shopping

Las Vegas er fyldt med designer-outlets, og der er rigtig god mulighed for at få nogle rigtige gode tilbud med hjem.
Udover outlets er der også masser store shopping-malls med alt man kan ønske sig. Alle de store mærker ligger på The Strip, og du kan få alt her. På casionerne og hotellerne er der også butikker. Man kan shoppe overalt, og der er butikker allevegne.


Reklamer

,

  1. Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: