London

Englands FlagLondon er Englands største by og hovedstad
Der bor ca. 8.5 mio. mennesker i London
Kendt for bl.a. Big Ben, Tower of London, Themsen og Buckingham Palace
Flyvetid: ca. 1.5 time

 
London er en af verdens mest populære turistbyer, derudover er det et finansielt centrum og et shoppingmekka. London er stor og hektisk, men interessant og hyggelig at være på ferie i. Man bør bruge mindst tre dage i byen. Der er masser at opleve: sjove museer, flotte parker, masser shopping, musicals, arkitektur, spændende mennesker, byliv etc.

 

Buckingham Palace

Besøg Dronningen på Buckingham Palace. Slottet blev bygget i 1703, og er en virkelig smuk stor bygning. Foran slottet står en statue af Dronning Victoria. Lige ved siden af slottet ligger parken Buckingham Palace Garden, hvor man kan se pelikaner.

Hyde Park

Den største park i London hedder Hyde Park. Tag løbeturene her og nyd turen mellem små søer og de mange egern. Parken er rigtig hyggelig.

 

London Eye

Se London fra det 135 m høje pariserhjul London Eye. Det åbnede i 1999 og ligger lige på sydsiden af floden Themsen. Hjulet er populært, så beregn lidt ventetid. I forlængelse af turen i London Eye, bør man besøge TATE – museet for moderne kunst.

Shopping

Oxford Street har det hele: Dyre designerbutikker og highstreetkæder. Brug en dag på at snuse i butikker.
Harrods: Kæmpe, smuk bygning midt i London. Her kan du købe alle designervarer.
Portobello Market i Notting Ham: Her finder du alverdens ting og  sager, og man kan virkelig gøre en god handel herude. Markedet begyndte for over 100 år siden som et frugt/grønt marked, men siden er både antikvariater og tøjbode åbnet. Den bedste dag at kommer herud, er lørdag tidligt om morgenen.
Camden Market er punkernes og undergrundens højborg. Det er også her det bedste og største tøjloppemarkedet ligger. Tag herud en lørdag eller søndag morgen.

Reklamer

  1. Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: